Bokdesign / Redaksjonell design / Foto
En matreise gjennom Napoli
«à kjenne Napolis hverdagsliv er en basisingrediens i enhver napolitansk rett hvis den skal bli perfekt. Napolitansk mat er nemlig et uttrykk for den fantastiske verdenen den kommer fra.»
Denne boken har en spesiell plass i hjertet mitt. Da jeg startet med dette bokprosjektet, var det med stor lidenskap for temaet. Italiensk og spesielt Napolitansk mat og kultur er noe man mΓ₯ oppleve tett pΓ₯ kroppen for Γ₯ forstΓ₯. Etter mange besΓΈk i Napoli, og mange gode venner som er fΓΈdt og oppvokst der, kan jeg si at jeg har blitt godt kjente med denne spesielle og vakre kulturen. Boken tar deg med inn i denne spesielle verdenen. Jeg har designet boken og tatt de fleste matbildene og gatebildene du finner i den. Anita Taglialatela er forfatter og utgiver av boken.
Pasticciotti crema e amarena
Melanzane al cioccolato