Bokdesign / Redaksjonell design / Foto

En matreise gjennom Napoli

«Å kjenne Napolis hverdagsliv er en basisingrediens i enhver napolitansk rett hvis den skal bli perfekt. Napolitansk mat er nemlig et uttrykk for den fantastiske verdenen den kommer fra.Β»

Denne boken har en spesiell plass i hjertet mitt. Da jeg startet med dette bokprosjektet, var det med stor lidenskap for temaet. Italiensk og spesielt Napolitansk mat og kultur er noe man mΓ₯ oppleve tett pΓ₯ kroppen for Γ₯ forstΓ₯. Etter mange besΓΈk i Napoli, og mange gode venner som er fΓΈdt og oppvokst der, kan jeg si at jeg har blitt godt kjente med denne spesielle og vakre kulturen. Boken tar deg med inn i denne spesielle verdenen. Jeg har designet boken og tatt de fleste matbildene og gatebildene du finner i den. Anita Taglialatela er forfatter og utgiver av boken.

Pasticciotti crema e amarena

Melanzane al cioccolato

β€œIn Naples, you cry two times: once when you arrive and once when you leave.”

Forrige
Forrige

Salamastro og Utopia

Neste
Neste

The Book of Wool