Bok design / redaksjonell design

Smart mat med Airfryer
– mer enn en kokebok

Kunde: FRISK Forlag
Forfatter: Trude Eide Straume og Ragnhild Lekven Fimreite
Redaktør: Malene Vilnes-Bakke
Foto: Trude Eide Straume og Jon Marius Nilsson

Den  komplette airfryerboka for deg som elsker sunn og kjapp hverdagsmat. Kalori- og næringsberegning av samtlige oppskrifter.

Boken inneholder inspirerende bilder, designet er stilrent og elegant. Den er i tillegg til oppskrifter fylt med næringstabeller, kokkens tips og ernæringsfysiologens kommentarer. Mye å lære om mat og ernæring. Bakerst i boken er det komplette næringstabeller til de ulike råvarene.

Trude Eide Straume er kokk, bestselgende forfatter og kvinnen bak bloggen matpaaminutter.no. Hun har solgt over 100 000 eksemplarer av Den store airfryerkokeboka 1 og 2, og er kjent som «Airfryer-Trude». 

Ragnhild Lekven Fimreite er klinisk ernæringsfysiolog og forfatter av bestselgeren 5 trinn til bedre fettforbrenning. Hun har lang erfaring med mange tusen pasienter, kurs og foredrag, og brenner for å gjøre sunn mat enklere og mer tilgjengelig for alle.

Neste
Neste

Vagusnerven